fbpx

tusen takk for din signatur!

Takk for at du gir din stemme for grisene og krever at de får et bedre liv!
Blir du også med oss som månedsgiver slik at vi kan fortsette vårt arbeid med å avsløre og varsle om dyremishandling i norsk landbruk?

hjelp grisene - bli månedsgiver!

Vi er den eneste dyrevern­organisasjonen som uanmeldt dokumenterer hvordan dyr lever i norsk landbruk. Dette er bare mulig takket være våre støttespillere.

Blir du med oss som måneds­giver gjør du oss i stand til å fortsette vårt arbeid med å avsløre, dokumentere og bekjempe dyre­­mishandling. Med din støtte står vi sterkere i våre krav om endringer, vi får gjennomført flere inspeksjoner og vi får hjulpet flere dyr ut av industrilandbruket. Blir du med oss og krever et bedre liv for dyrene?

Fiksert purke

et slagkraftig arbeid for dyrene

I over ti år har Nettverk for dyrs frihet dokumentert og avslørt dyre­mishandling i land­bruket. Vi avslører mishandling av dyr som holdes skjult, men som vi mener offentligheten har en rett til å vite om. Vårt arbeid er unikt i Norge og er mulig takket være engasjerte privat­personer som vil bidra til at dyr får et bedre liv.

Nettverk for dyrs frihet er organisasjonen som i en årrekke gjennomførte uanmeldte inspeksjoner av norske pelsfarmer og avslørte omfattende lovbrudd og grusomme forhold for pelsdyrene. Våre avsløringer førte til forbud mot pelsdyr­oppdrett i Norge

Nå håper vi du blir med oss som støtte­spiller for å kreve et bedre liv for dyrene!

Del oppropet:

Gi enkeltgave

Din gave gjør en stor forskjell for dyrene. Du kan støtte oss via Vipps, betalingskort, bankoverføring eller Paypal. Tusen takk for ditt bidrag! 

Vipps

Bruk vårt Vipps-nummer:

80442

Bank

Overfør til vårt kontonummer:

1254.05.39950

Facebook innsamling

På Facebook kan du enkelt starte en innsamling for vårt arbeid for dyrene, for eksempel i forbindelse med en bursdag. Sammen med venner kan du samle inn et målbeløp som du selv bestemmer.

Start innsamling

Bankkort

Gi oss støtte via

Bankkort

(Betal med betalingskort eller PayPal-saldo)