fbpx

Støtt Vårt arbeid for grisene

Nettverk for dyrs frihet er den eneste dyrevernorganisasjonen i Norge som driver med dokumentasjonsarbeid.

Vi har tro på at det å vise frem hva som skjer bak lukkede dører, er helt nødvendig for å få til en endring for dyrene. Vårt dyrevernarbeid er basert på frivillighet og vi er avhengig av støtte fra dyrevenner for å kunne utrette mer for dyrene. 

Bli månedsgiver

Månedlig støtte gir oss størst forutsigbarhet i store dokumentasjons­prosjekter som kan gå over flere år. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å støtte med hver måned, og kan støtte oss så lenge du ønsker. Tusen takk for at du vil være måneds­giver, det betyr veldig mye for oss og vårt arbeid! 

Din støtte hjelper dyrene

  • Dokumentere dyrs leveforhold i norsk landbruk
  • Slagkraftige kampanjer for å hjelpe dyrene
  • Politisk press for et strengere regelverk
  • Flere dyr slipper å leve i industrilandbruk

et slagkraftig arbeid for dyrene

I over femten år har Nettverk for dyrs frihet undersøkt og avslørt dyre­mishandling i landbruket. Vårt arbeid er unikt i Norge og er mulig takket være engasjerte privat­personer som vil bidra til at dyr får et bedre liv.

Nettverk for dyrs frihet er organisasjonen som i en årrekke publiserte bilder fra uanmeldte inspeksjoner av norske pelsfarmer der vi avslørte omfattende lovbrudd og grusomme forhold for pelsdyrene, selv hos lederne i pelsdyr­industrien. Våre avsløringer førte til sterke reaksjoner fra både publikum og politikere, og førte til at pelsdyr­oppdrett ble forbudt.

Gi enkeltgave

Din gave gjør en stor forskjell for dyrene. Du kan støtte oss via Vipps, betalingskort, bankoverføring eller Paypal. Tusen takk for ditt bidrag! 

Vipps

Bruk vårt Vipps-nummer:

80442

Bank

Overfør til vårt kontonummer:

1254.05.39950

Facebook-innsamling

På Facebook kan du enkelt starte en innsamling for vårt arbeid for dyrene, for eksempel i forbindelse med en bursdag. Sammen med venner kan du samle inn et målbeløp som du selv bestemmer.

Start innsamling

Bankkort

Gi oss støtte via

Bankkort

(Betal med betalingskort eller PayPal-saldo)