fbpx

Støtt Vårt arbeid for grisene

Som eneste dyrevern­organisasjon utfører Nettverk for dyrs frihet uanmeldte inspeksjoner av dyrenes liv i norsk landbruk. Vi avslører og varsler om misbruk av dyr som holdes skjult, men som vi mener offentligheten har en rett til å vite. Din støtte gjør vårt arbeid mulig!

Bli månedsgiver

Månedlig støtte gir oss størst forutsigbarhet i store dokumentasjons­prosjekter som kan gå over flere år. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å støtte med hver måned, og kan støtte oss så lenge du ønsker. Tusen takk for at du vil være måneds­giver, det betyr veldig mye for oss og vårt arbeid! 

Din støtte hjelper dyrene

  • Uanmeldte inspeksjoner av norsk landbruk
  • Slagkraftige kampanjer for å hjelpe dyrene
  • Politisk press for et strengere regelverk
  • Flere dyr slipper å leve i industrilandbruk

et slagkraftig arbeid for dyrene

I over ti år har Nettverk for dyrs frihet undersøkt og avslørt dyre­mishandling i landbruket. Vårt arbeid er unikt i Norge og er mulig takket være engasjerte privat­personer som vil bidra til at dyr får et bedre liv.

Nettverk for dyrs frihet er organisasjonen som i en årrekke publiserte bilder fra uanmeldte inspeksjoner av norske pelsfarmer der vi avslørte omfattende lovbrudd og grusomme forhold for pelsdyrene, selv hos lederne i pelsdyr­industrien. Våre avsløringer førte til sterke reaksjoner fra både publikum og politikere, og førte til at pelsdyr­oppdrett ble forbudt.

Gi enkeltgave

Din gave gjør en stor forskjell for dyrene. Du kan støtte oss via Vipps, betalingskort, bankoverføring eller Paypal. Tusen takk for ditt bidrag! 

Vipps

Bruk vårt Vipps-nummer:

80442

Bank

Overfør til vårt kontonummer:

1254.05.39950

Facebook-innsamling

På Facebook kan du enkelt starte en innsamling for vårt arbeid for dyrene, for eksempel i forbindelse med en bursdag. Sammen med venner kan du samle inn et målbeløp som du selv bestemmer.

Start innsamling

Bankkort

Gi oss støtte via

Bankkort

(Betal med betalingskort eller PayPal-saldo)