fbpx

det oppsto en feil…

Det oppsto en feil da du forsøkte å gi et bidrag til vårt arbeid. Vennligst prøv igjen. Under finner du mer informasjon om hvordan du kan støtte oss.

Tusen takk for at du gjør vårt arbeid mulig!

Bli månedsgiver

Månedlig støtte gir oss størst forutsigbarhet i store dokumentasjons­prosjekter som kan gå over flere år. Du velger selv hvilket beløp du ønsker å støtte med hver måned, og kan støtte oss så lenge du ønsker. Tusen takk for at du vil være måneds­giver, det betyr veldig mye for oss og vårt arbeid! 

Din støtte hjelper dyrene

  • Uanmeldte inspeksjoner av norsk landbruk
  • Slagkraftige kampanjer for å hjelpe dyrene
  • Politisk press for et strengere regelverk
  • Flere dyr slipper å leve i industrilandbruk

et slagkraftig arbeid for dyrene

I over ti år har Nettverk for dyrs frihet inspisert og dokumentert dyre­mishandling i landbruket. Vårt arbeid er unikt i Norge og er mulig takket være engasjerte privat­personer som vil bidra til at dyr får et bedre liv.

Nettverk for dyrs frihet er organisasjonen som i en årrekke gjennomførte uanmeldte inspeksjoner av norske pelsfarmer hvor vi avslørte omfattende lovbrudd og grusomme forhold for pelsdyrene, selv hos lederne i pelsdyr­industrien. Våre avsløringer førte til sterke reaksjoner fra både publikum og politikere, og førte til at pelsdyr­oppdrett ble forbudt.

Gi enkeltgave

Din gave gjør en stor forskjell for dyrene. Du kan støtte oss via Vipps, betalingskort, bankoverføring eller Paypal. Tusen takk for ditt bidrag! 

Vipps

Bruk vårt Vipps-nummer:

80442

Bank

Overfør til vårt kontonummer:

1254.05.39950

Facebook-innsamling

På Facebook kan du enkelt starte en innsamling for vårt arbeid for dyrene, for eksempel i forbindelse med en bursdag. Sammen med venner kan du samle inn et målbeløp som du selv bestemmer.

Start innsamling

Bankkort

Gi oss støtte via

Bankkort

(Betal med betalingskort eller PayPal-saldo)